tisdag 27 mars 2012

Katsching i New Orleans!

Skrev detta igår... men såklart funkade inte uppladdningen... så lite sent, håll till godo :)

Idag kom lyckan till New Orleans :) Beth ville visa mig hur ett typiskt amerikanskt casino ser ut och självklart spelade vi lite. Jag blev såklart av med mina pengar snabbare än man hinner säga p-e-n-g-a-r, men Beth, hon vann! :) Hon gick hela 20 dollar plus, det ni!

Dagen har varit finfin, jag och Beth har fått jobba massor tillsammans idag. Toppen! Och det var så underbart att kunna sitta ute på terassen här på hotellet och jobba. Underbart! Vi lunchade på stan och idag provade jag något jag aldrig ätit innan; krokodil. Japp, du läste rätt. Krokodil. Klyschigt nog så kommer jag att säga; Tja, det påminner rätt mycket om kyckling....hahaha!

En sak som jag såklart har reflekterat mycket över här är hur enormt kraftiga alla är! Och på bilderna nedan så förstår man ju varför... var är grönsaker? varför är all mat brun? varför är alla portioner GIGANTISKA? Och maten är billig! Det är jättebilligt att gå ut och äta. Ikväll åt jag krabbklor till förrätt, surf turf t varmrätt (grillade räkor och grillad kycklingfile, jättegott), öl till det. All den maten betalade jag ca 200 kr för. Och då var det på en av de typiska turistrestauarangerna och såklart dyrare pga det.

Nej, nu är det faktiskt sova dags här. Är galet trött, trots att klockan bara är 2130 amerikansk tid.

Ha det bäst
Kram Petra

Lite blandade bilder...

Drinkarna är såklart superstora här...

 Drinks to go anyone?
 Bourbon street... partygatan nummer 1 här i NOLA

 Jazz spelas överallt...
 Louisiana oysters, gott!
 Alligator bites, också väldigt gott!
 Crabcakes, jummy!
 Katsching!!!
 Här bor jag...
 Middag igårkväll, jummy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar